Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jouw gratis e-boek en je mooiste Spirituele Vakantie Reis

/
/
/
124 Views

In deze hectische tijden wil je vooral ontspannen, genieten, tot rust komen en dat alles op een heerlijk natuurlijke locatie. Spirituele Vakantie Reizen biedt bijzondere reizen, met mooie programma’s voor body en mind. Denk aan een Mindfulness Zeilreis in Griekenland, Coaching-Stilte reizen in Italië of Body-mind in Marokko.

Onze verre bestemmingen gaan weer open in het najaar.


Onze Spirituele Reizen hebben verschillende thema’s geschikt voor groepen, families en individuen.
Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier. Onze inzet is dat jij meer rust ervaart en je vrijer voelt. Jouw inzet is belangrijk en we vragen je met open blik te kijken naar een andere cultuur, een andere omgeving en andere invloeden.
Volgens vele deelnemers van Spirituele Vakantie Reizen is een reis “een boeiend avontuur” die helpt om inzicht in je zelf en je situatie te krijgen waardoor jij kunt veranderen op een positieve manier.

Je kunt gratis een prachtig E-Boek krijgen als jij je inschrijft voor de gratis reisagenda van Spirituele Vakantie Reizen. Je wordt dan op de hoogte gehouden over nieuwe reizen, vertrekdata en inspirerende Blogs.

Schrijf je NU in voor het E-Boek en laat je naam en email adres achter, klik op deze link:
https://www.spirituelevakantiereizen.nl/nieuwsbrief

Je kunt ook contact met ons opnemen via: 0639804150.
Met vriendelijk groet,

Diana Bergsma


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest