Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Online imaginatie-tool voor zelfversterking en weerbaarheid

/
/
/
167 Views

Met deze doortimmerde tool van de Amsterdam School voor Imaginatie versterk je jezelf en ontwikkel je veerkracht te midden van de onzekerheden en uitdagingen van het leven. Gezondheid is immers het vermogen om je aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van de fysieke, emotionele, sociale en spirituele uitdagingen van het leven. De uitgebreide online imaginatie tool genaamd ‘Versterk jezelf in tijden van onzekerheid of angst’ geeft je er het gereedschap er voor .    

Imaginatie is een directe manier om toegang te krijgen tot de diepere lagen in jezelf, tot alles

wat er bij je van binnen leeft en je beïnvloedt, je verlangens, je onbewuste zelfbeelden en complexen én juist ook tot de helende, zelfversterkende bronnen die er in je zijn.

Met de online tool Versterk jezelf in tijden van onzekerheid of angst kun je stap voor stap (met video’s, symboolkaarten en meer) je geheel eigen kern-beeld creëren van de zelfversterking die je nodig hebt of wenst. Tevens worden er aanwijzingen gegeven hoe je het door jezelf gecreëerde kernbeeld adequaat kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Kenmerkend voor imaginatie is dat het je eigen regie in je leven kan gaan geven. Het kan je in een diepere bewustzijnsstaat brengen en geeft je daarmee toegang tot de vitale levensbronnen die zich in ieder van ons bevinden.

Er is ook een Engelstalige versie: Strengthen yourself in times of uncertainty or fear.

De School creëerde tevens de Verbeeldingstoolkit voor mensen met een ziekte of een crisis.

Meer van de School, Jan Taal over imaginatie (video).

Wellicht ten overvloede, de linken in de tekst zijn:

https://strengthen-yourself.imaginatie.nl/public/

https://www.imaginatie.nl

https://www.imaginatie.nl/over-jan-taal/Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest