Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Free Man, inspirerende mannenbijeenkomst, 10-12 sept., Kasteel De Berckt

/
/
/
799 Views

Op Free Man word je uitgedaagd om na te denken over jezelf en je plek in de samenleving. Een nieuw, uniek en inspirerend mannenweekend om te ontspannen, op te laden én je te laten uitdagen.

Free Man is een onderdeel van Mannenhart, dat is een collectief van mannen, die zich richten op de ontplooiing van de man. “Bij Free Man gaat het om compleet jezelf kunnen zijn”, vertelt initiatiefnemer Ronald Snel. “Er is veel te doen om de plek van de man in de maatschappij. De ene keer is hij een softie en de andere keer een robot. Mannen moeten zich sterk kunnen houden, zouden geen emoties mogen tonen. Bij Free Man laten we dat los. We zitten minder in ons hoofd en luisteren meer naar ons lijf.”

Ontwikkelen

Zo kwam ook het Free Man tot stand: een vervolg op het Wildeman Festival, dat 4  jaar op rij werd gehouden. “Het Wildeman Festival was prachtig om elk jaar te doen, maar gericht op de man die al wat verder is op het gebied van zelfontwikkeling. We willen ook een andere groep mannen bereiken, die zich nog maar net op dit pad begeeft. Deze man heeft bijvoorbeeld een vrouw en twee kinderen, een prima baan, maar voelt dat hij vast zit in zijn werk, relatie of eigen hoofd. Wat kan hij doen om zichzelf te blijven ontwikkelen? Die mannen willen we graag helpen.”

Een bijeenkomst alleen voor mannen?

Zelfontplooiing kent geen gender. Maar vanuit Mannenhart weten we uit ervaring dat er iets moois ontstaat met alleen mannen. “Er zijn geen drugs, alcohol of onnodige afleidingen. Geen neiging om indruk te maken op de vrouw. Gewoon mannen onder elkaar. Dat is de kern. Dan ontstaan er diepgaande gesprekken en bijzondere ervaringen.”

Waar en wat?

Van vrijdag 10 tot zondag 12 september is Kasteel De Berckt in Baarlo (Limburg) het decor voor een onvergetelijk festival. Mannen kunnen er terecht voor een reeks aan interessante workshops, die zowel fysiek als mentaal prikkelen. Van mindful boksen tot een vuurloop. Zoals ’van overleven naar leven’ en contact maken met jouw mannenhart.

Ook zijn er interviews en lezingen. Zo zal de schrijver Geert Kimpen voorafgaand aan zijn workshop het Lingam ritueel geïnterviewd worden door de mannen van de podcast “Aan de man brengen

Je kunt er ontspannen en opladen, met een massage of een sauna. En uiteraard gaat de liefde van de man door de maag met een scala aan heerlijk eten van onze chefkok of een kleine snack of zoetigheid van een van de foodtrucks.

Info over de deelnamekosten en andere activiteiten vind je op de site www.free-man.nu. Snelle beslissers of mannen die tegelijkertijd een kamer boeken op het kasteel hebben de mogelijkheid om met korting te komen.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest