Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Workshop De Bevrijding – De bevrijding van jouw verhaal 25-27 juni

/
/
/
162 Views

De Bevrijding – Bevrijd je van jouw ideeën over jezelf, anderen en de wereld. Iedereen heeft zo zijn of haar verhaal. Of het nu een mooi of naar verhaal is, we hebben ons verhaal zelf gemaakt.

Als kind zijn we daar al mee begonnen. De mooie dingen vertellen we verder. De vervelende dingen hebben we vaak diep weggestopt om er niet meer aan herinnerd te worden. We doen van alles om deze plek verborgen te houden voor onszelf maar vooral voor anderen. Deze plek is ons donkere steegje dat we verbergen achter een ☺masker.

Hoewel we zijn vergeten wat we daar hebben weggestopt, gaat dit steegje altijd met ons mee. Deze workshop gaat over dit donkere steegje. Als iemand jouw gevoelige snaar raakt, word je er weer aan herinnerd. In je leven is dat al vele malen gebeurd, op vele manieren, op verschillende plaatsen en met allerlei mensen. Meestal begrijp je niet eens waarom jij je zo geraakt voelt. Wat wel elke keer hetzelfde is ben jij en de weerstand die in je werd opgeroepen. En de onvrede waarmee je achter blijft.

In deze ervaringsgerichte workshop word je met alle respect uitgenodigd jouw onvrede te delen en de weerstand te onderzoeken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een klein beetje bereidwilligheid om echt te zijn. Als je de moed hebt een moment langer in jouw donkere steegje te blijven, zal je meer leren over jezelf dan je ooit hebt gedaan. Op deze plek wacht op jou het antwoord van misschien wel de meest raadselachtige vraag “Wat ben ik?” Met het antwoord maakt onvrede plaats voor vrede en vrijheid.

Deze workshop onder leiding van Paul Goudsmit en Jane Tipping van vrijdag 25 tm zondag 27 juni 2021 is ook praktisch. Je leert en oefent een methode die je kunt gebruiken in ieder aspect van je leven en in al je relaties. Deze methode is gebaseerd op de toepassing van de ideeën van ‘Een Cursus in Wonderen’ en “…. beoogt de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is kent geen tegendeel.”

Klik hier voor meer informatie.


Tags:
Meer van:

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest