Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vakantieweek Stepping Up: 01-14 augustus 2021

/
/
/
167 Views

Dit is een workshop en een vakantieweek waarin je jezelf leert ervaren en zijn, je leven en potentieel ten volle levend. Je leert dat wie je denkt te zijn ondergeschikt is aan Wat je in werkelijkheid bent door je maskers en angsten los te laten. Hierdoor kun ook je je ware functie leren herkennen en smelt onze angst om het leven voluit te leven weg.

Jouw ‘speciale functie’

In deze vakantieweek word je uitgenodigd om te gaan staan in de grotere liefdeskracht die sommige mensen God noemen, of Universele Bron of welke naam jij er maar aan geeft. Dan kun je ontvangen wat Een cursus in wonderen jouw ‘speciale functie’ noemt – wat jou werkelijk inspireert en authentiek maakt, de unieke reden dat jij hier op aarde bent.

Liefde roept ons op tot actie

We leven in boeiende tijden. De wereld heeft misschien wel meer dan ooit mensen nodig die staan voor waarheid, vrede en rechtvaardigheid. Liefde roept ons allemaal op tot actie. En de tijd is NU, om samen te komen met anderen, om je te laten zien en een verschil te maken. Klaar of niet, het is tijd om die roep te beantwoorden.

Misschien gaat de vakantieweek niet zozeer om Stepping UP maar vooral om Stepping IN. Want als jij de stap waagt om in je grootsheid te gaan staan, dan zal het ‘up‘ jou worden gegeven.

“Deze workshop heeft mijn leven veranderd. Niet dat ik me voor die tijd ongelukkig voelde, maar het verschil met de tijd erna is dag en nacht. Vragen als ‘wie of wat ben ik?’, ‘wat wil ik en wat houdt me tegen?’ en ‘waar leef ik echt en waar niet?’ beantwoord ik nu totaal anders dan voorheen. Deze workshop heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik ervaar mijn leven nu anders, authentieker, gelukkiger en zinvoller.”  – Steven Verbeek

“Wat een prachtige reis – een reis in mijzelf, naar mijn kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Wat is mijn passie en wat wil ik brengen in de wereld?”  –  Ine Tuerlings

Wanneer: 1-14 augustus 2021.

Locatie vakantieweek: Chateau de la Motte Henry, Arquenay, Pays de la Loire, France.

Kosten Workshop en vakantieweek: €2.450 inclusief alle maaltijden en accommodatie. Tot 30 juni 2021 geldt een early bird korting waardoor je all-in €1.950 betaalt.

Meer info over deze vakantieweken Stepping Up van ICU- School for transpersonal growth and coaching, klik hier.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest