Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opleiding Transpersoonlijk Coachen 2021, start 22 september

/
/
/
563 Views

Opleiding Transpersoonlijk coachen 2021-2022 – een opleiding met een praktische, ervaringsgerichte en unieke benadering van de Transpersoonlijke psychologie.

Het doel van de opleiding Transpersoonlijk coachen is de student kennis en vaardigheden bij te brengen met betrekking tot de unieke benadering van de Transpersoonlijke Psychologie.

Achter al onze maskers en ideeën over onszelf ligt een onuitputtelijke bron van wijsheid en kracht. Ons diepste verlangen is om deze transpersoonlijke bron in onszelf steeds dieper te ervaren. En om die ook in anderen te herkennen en wakker te roepen.

Studiejaren

In drie intensieve jaren ontwikkel je het vertrouwen, de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om anderen diepgaand te coachen voor een betekenisvol, evenwichtig en doelbewust leven.

En dat begint met jou. Het eerste jaar van de opleiding Transpersoonlijk coachen is dan ook een intensief persoonlijk verdiepingstraject. Geïnspireerd door Een Cursus In Wonderen beoogt dit eerste jaar ‘de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is.’ Het eerste jaar kun je ook los volgen.

Gecertificeerd

Onze 3-jarige Opleiding Transpersoonlijk Coachen is internationaal gecertificeerd door het  International Coach Federation.
Locatie: Hoogland (onder Amersfoort), voertaal Nederlands.
Start: een woensdaggroep start op 22 september en een zondaggroep op 26 september 2021.

Of volg thuis de 2-jarige ONLINE versie, voertaal Engels.
Start: nog niet bekend, neem hierover contact op. Men kan zich doorlopend opgeven.

Bekijk hier alle info over de opleiding Transpersoonlijk coachen in Hoogland

Bekijk hier de online Engelstalige coach training

Online ECIW groep elke even week op dinsdagavond

Transpersoonlijk coachen
Transpersoonlijk coachen leren met Paul Goudsmit & Jane Tipping

De doorlopende dinsdagavondgroep voor de praktische toepassing van een Cursus in Wonderen met Jane Tipping en Paul Goudsmit gaat ONLINE door. Na opgave krijg je de ZOOM link van tevoren via de mail toegestuurd. Deelname 10 euro. Je kunt je opgeven door een email te sturen via het contactformulier op de website: https://icunow.nl/contact/

Klik hier alle details.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest