Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bloesemremedies en je vrijheid

/
/
/
560 Views

Heb je nog vrijheid? Wat is dat eigenlijk: vrijheid? Je kunt beginnen met het tegenovergestelde van vrijheid. Dat is bijvoorbeeld beperking en/of gevangen zijn. Waar begint de vrijheid of beperking? Bloesemremedies die het proces van vrijheid ondersteunen.

Vrijheid heeft te maken met een innerlijk gevoel. Het is namelijk voor iedereen verschillend. Iemand die bijvoorbeeld in de gevangenis zit opgesloten, kan zich helemaal vrij voelen. Maar iemand die zo vrij is als een vogeltje kan zich helemaal gevangen voelen.

Er zijn verschillende soorten vrijheden en beperkingen. De innerlijke beperkingen of gevangenschap en de uiterlijke, de door de omgeving opgelegde vrijheidsberoving. Is een opgelegde beperking of vrijheidsberoving ook iets wat met de binnenwereld te maken heeft? Of heeft de buitenwereld, de ander, de macht om je vrijheden te beperken?

En wanneer je wel eens iets van een spiegel gehoord hebt, begrijp je dan dat de ander en de omgeving een reflectie/weerspiegeling is? Wanneer je bedenkt dat je voor een spiegel staat, wat zie je dan? Is het een normale spiegel, dan zie je jezelf weerspiegeld in het glas. Zie je een pukkeltje in de spiegel, dan kun je de zalf wel op de spiegel smeren, dan zie je het pukkeltje niet meer, maar het pukkeltje verandert er niet door. Het zal pas veranderen wanneer je de zalf op je gezicht smeert. Wanneer je iets ziet in de spiegel en je wilt dat veranderen, dan kun je dat alleen veranderen doordat je naar jezelf kijkt en naar je innerlijk gaat en daar hetzelfde thema verandert. Zie je bijvoorbeeld alleen maar verdrietige mensen om je heen en het raakt je, dan moet er van binnen ook nog ergens, vaak diep verstopt, verdriet zitten. Raakt het je niet, dan is het voor jou geen les en zul je iets anders zien wat je wel raakt.

Relatie met jezelf

Ook je relatie is een reflectie van jezelf, dat kan het mannelijke of het vrouwelijke reflecteren en kan zowel positief als negatief zijn. Het positieve daarbij zijn de kwaliteiten die je bezit, maar nog niet in jezelf hebt erkend. Het negatieve zijn je lessen, dat wat je nog in evenwicht moet brengen. Iets wat je niet ziet of wat je niet raakt, heeft voor jou dan ook geen waarde, niet in positieve en niet in negatieve zin.

Een bedrijf waar je werkt, functioneert ook als een spiegel, waarbij de baas zowel het positieve als het negatieve van het personeel kan weerspiegelen. Wat raakt, is het belangrijkste om te weten. Een klacht is de grootste gemene deler, dat wat meer dan 50% is, van het personeel. Je kunt daarmee twee dingen doen, of de baas proberen te veranderen of doen wat belangrijker is, het personeel inzicht geven in de spiegelfunctie van de innerlijk baas. Zodra het personeel verandert, moet de baas wel mee, omdat hij de reflectie is. Ook andersom is mogelijk, de baas verandert zijn innerlijk personeel.

Wanneer je in een land woont is de spiegel van dat land degene die de “baas” is. Dit kan zijn een president of de minister president zijn, zoals in Nederland.

Vastzitten

In Nederland is de minister president alleen. Je ziet ook dat hij alleen maar aan het werk is. Waar is het vrouwelijke? Eigenlijk alleen maar bezig met de buitenwereld, het denken. Waar is de vrouw, het gevoel, de binnenwereld, het hart? Past deze manier van leidinggeven/landbesturen nog in het Aquarius tijdperk, een periode waarbij de groei en ontwikkeling van juist het vrouwelijke het belangrijkste is? Deze minister president laat dan ook de oude, dogmatische structuren zien waar de meeste Nederlanders nog in vastzitten. Met andere woorden de minister president is de spiegel, de grootste gemene deler van de Nederlander. Wanneer hij een vriendin krijgt, betekent dit dat er een verandering op komst is in ons. Dit zou een eerste stap in de verandering kunnen zijn of er zou een vrouwelijke minister president kunnen komen.

De vrijheid om je gevoel te laten zien en je hart als bron van je innerlijke leiding in samenwerking met het denken, zou dan de nieuwe leiding weerspiegelen. Wanneer je het vanuit de eenheid bekijkt, kun je zien dat de behoefte aan het tegenovergestelde alleen maar groter wordt zolang het negatieve, de beperking erger wordt.

Zo zal het beperken van je vrijheid je laten zoeken naar vrijheid. Ook zal het beperken van je plezier en het genieten van het leven je er naar laten zoeken en de behoefte alleen maar groter maken. Opgekropte beperkingen zullen er uiteindelijk uitkomen als anarchie en excessen, wanneer je niet de weg naar binnen zoekt, maar gaat strijden tegen de buitenwereld. De enige weg naar verandering is de weg naar binnen.

Zoektocht naar binnen

Kijk naar de bewindslieden en zie hoe ze druk bezig zijn met de buitenwereld en alle wetten. Het is echter nu de tijd om de zoektocht naar binnen te maken. Zet je hart weer op de eerste plaats en probeer te ontdekken wat je fijn vindt om te doen. Ga dit in jezelf en je gezin stapje voor stapje ontwikkelen. Wat kun je nog doen om je weer te verbinden met wie je werkelijk bent?

Luister naar jezelf, vertrouw je hart.

Op universeel niveau zie je nog steeds dat we allemaal gevangen zitten in het hoofd, het denken. Zijn het niet de wetenschappers die het voor het zeggen hebben en die de wereld controleren? Einstein waarschuwde hier al voor. Liefde is de volgende stap na de wetenschap. En om de wereld te kunnen veranderen, moeten we daar naar toe. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen. Dit is uiteindelijk de enige manier om ons van de beperkingen te bevrijden. De nieuwe spiegel van Liefde zal uiteindelijk tevoorschijn komen. Een nieuwe wereld verwekt vanuit het hart van alle mensen.

Het vechten en strijden tegen de instituten heeft geen zin. Maar wel strijden voor jezelf, waar jij voor staat, wie je werkelijk bent en dat je neerzet wie je bent. 

Bloesemremedies voor de ondersteuning van dit proces:

Zielsvrijheid, geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. De verplichtingen die diepgeworteld zitten loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft.

Hartgespan, helpt je bij te veel claim door anderen en als je je niet vrij voelt, om open te staan voor liefde en ondersteuning. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid en te geordende structuren.

Wilde Bertram, zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat en dat je je eigen keuzes maakt, zonder de beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren.

Cel-energie, helpt je bij het loslaten van niet meer belangrijke ballast en zorgt dat je je oorspronkelijke taak op aarde kunt gaan vervullen.

Reuzenstropharia, laat je direct aanpakken, vooral wanneer je al te lang hebt zitten te dubben over dat wat er moet gebeuren. Ze laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort.

Reuzenbalsemien, laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Ze brengt ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht, dat al het leven in zijn eigen unieke tempo voortgaat.

Pepermunt, helpt je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is. Ze werkt op de innerlijke terrorist en ze geeft je inzicht in het patroon van tegenwerking tegen jezelf en helpt met het loslaten hiervan.

Divine love, groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Verbonden zijn met de menselijke spirituele familie. Openstaan voor de ander en wanneer je je hebt laten beperken door anderen en/of het algemene denken, helpt de Divine Love om je los te maken van deze beperkingen.

Als ik in de spiegel kijk, vang ik soms een glimp op van mijzelf, maar als ik naar de wereld kijk, ontdek ik wie ik ben.

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

POSTBUS  6139

5960 AC HORST, NL.

TEL: 077 – 2300011

FAX: 077- 3987827

E-mail: info@bloesemremedies.com

Webwinkel en website: www.bloesemremedies.com

www.facebook.com/bloesemremedies

www.primaveralife.nl

www.bach-bloesems.nl

Bezoekadres: Winkel De 3Vrouwen

St. Jansstraat 5

5964 AA Horst – Meterik

Tel: 077 – 2300015

Internet: www.de3vrouwen.nl.

Openingstijden fysieke winkel:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

De winkel is op zondag en maandag gesloten.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest