Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opleiding Healing vanuit het universele licht: Gratis open lessen: 11 april online en/of 24 april in Steenwijk

/
/
/
187 Views

15-daagse opleiding Healing vanuit het universele licht – start 9 mei door Froukje Buma. De eerste dagen zijn als losse workshop te volgen

“Je komt in een prachtig groeiproces terecht en krijgt heel veel handvaten om een goede healer te zijn.”
“Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!”
“Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig”

Tijdens de open les geef ik uitleg, doen we een helende meditatie, een qigong oefening en leer je een krachtige healing techniek die je gelijk kunt toepassen voor jezelf of een ander. Van harte welkom!

In de opleiding Healing vanuit het universele licht leer je om zelfstandig healings te geven voor tal van klachten variërend van verkoudheid tot depressie en kanker. Aan het eind beschik je over een waaier van methodes en technieken. Je hebt jezelf diepgaand geheald en gereinigd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bent in staat het universele licht op gerichte en efficiënte wijze te gebruiken om anderen te healen. Alle vaardigheden om een eigen healingpraktijk te kunnen starten heb je in huis. Wanneer je al gevorderd bent, hebben je healingvaardigheden meer kracht en precisie gekregen. Je bent beter afgestemd op je werkelijke zelf en je lichtbegeleider.

Froukje Buma, psycholoog , healer en spiritueel leraar, ziet het als haar missie anderen te helpen zichzelf te healen en healer te worden. Zij heeft zelf ervaren hoe het is om ziek te zijn en pijn te hebben. Door haar verbinding met gidsen en meesters heeft zij zichzelf genezen van onder andere chronische nekklachten en vermoeidheid, een te snel werkende schildklier en een depressie.

In de opleiding Healing vanuit het universele licht combineert zij wat zij van de lichtwezens heeft geleerd met Spring Forest Qigong. Deze laatste zachte en toch heel krachtige healing methode kwam de laatste jaren op haar pad en completeerde voor haar het geheel. Het geven van de opleiding heeft haar hart en enthousiasme!

Meer informatie: https://www.israna.nl/aanbod/opleiding/healing-vanuit-het-universele-licht/

www.israna.nl, info@israna.nl,  0521 34 46 53


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest