Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zomerretraite; Vreugdevol Leven

/
/
/
729 Views

Tijdens deze zomerretraite is er ruimte om te ontdekken dat liefdevolle vriendelijkheid, wijsheid en oneindige creativiteit jouw natuurlijke aard zijn. Je ontdekt dat je open en onbeperkt bent, helder aanwezig en in verbinding met alles en iedereen om je heen.

Onze natuurlijke aard is als de blauwe hemel, vrij en ongeconditioneerd. Zelfs al zijn er nog zo veel wolken, de blauwe hemel blijft daar totaal vrij van. Onze natuurlijke aard wordt, net als de hemel, niet aangedaan door alles wat erin verschijnt, gedachten, emoties, stress of angst. Onze natuurlijke aard is vrij en op het moment dat we daar contact mee maken ervaren we liefde, vreugde, helderheid, de rijkdom van ons wezen.

Je natuurlijke aard is spontaan aanwezig in jou. Je hoeft niets te ontwikkelen, alleen herinneren. Echter onze gewoontepatronen zijn sterk, om die reden vraagt het herinneren van je natuurlijke aard om je hier regelmatig naar toe te wenden.

Tijdens de zomerretraite is er veel ruimte voor stilte, voor rusten in Zijn. Technieken die gebruikt worden zijn: meditatie in beweging, zitmeditatie en inspirerende oefeningen. Deze hebben als doel om thuis te komen in jouw natuurlijke aard.

De zomerretraite wordt gegeven door Digna Schenk en Peter Hofstee. Zij zijn beiden opgeleid en afgestudeerd aan de school voor Zijnsoriëntatie te Utrecht. Peter heeft sinds 2004 een praktijk voor Zijnsoriëntatie. Digna heeft sinds 2004 een praktijk waarin bewust-er-zijn door middel van dans centraal staat.

Zomerretraite 13-15 augustus in Hof van Kairos te Winterswijk.

Voor meer informatie: www.dignaschenk.nl.

Opgeven: https://dignaschenk.nl/zomerretraite-vreugdevol-leven/.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest