Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jaartraining: Thuiskomen in je natuurlijke, vrije aard

/
/
/
1083 Views

Digna Schenk start in september 2021 een jaartraining met als thema: Dans Vrijheid, thuiskomen in je natuurlijke vrije aard. Van 16-18 juli 2021 kun je deelnemen aan een kennismakingsweekend met hetzelfde thema.

In de jaartraining leer je dat er – los van gewoontepatronen – een dimensie in jou aanwezig is die spontaan vrij, open en ongeconditioneerd is. Deze dimensie wordt je vrije aard genoemd. Wanneer je contact leert maken met deze vrije dimensie in jou, komen er kwaliteiten als compassie, wijsheid en oneindige creativiteit naar de voorgrond. De rijkdom die in jou aanwezig is gaat zich tonen.

Deze dimensie is spontaan aanwezig in jou. Je hoeft niets te ontwikkelen, alleen herinneren.

Echter onze gewoontepatronen zijn sterk, om die reden vraagt het herinneren van je vrije aard van jou je hier regelmatig naar toe te wenden. Wanneer je daarin wilt investeren is deze jaartraining iets voor jou.

Zowel tijdens de jaartraining en als het kennismakingsweekend wordt gewerkt met dans, meditatie en visualisatie. Inspirerende oefeningen en deelrondes maken het tot een rijk geheel.

Tijdens het kennismakingsweekend krijg je een proeve van jouw vrije aard en hoe je daar mee in contact kunt komen. Tevens maak je tijdens deze dagen kennis met Digna en haar wijze van weken.

Digna heeft sinds 2004 een praktijk voor bewust-er-zijn waarin dans centraal staat. Sinds 2014 is Digna verbonden aan de School voor Zijnsoriëntatie te Utrecht.

Kennismakingsworkshop 16, 17 en 18 juli 2021.
Start jaartraining 18 september 2021.

Voor meer informatie: www.zijninbeweging.nu.

Opgeven: https://zijninbeweging.nu/jaartraining-thuiskomen-bij-wie-je-van-nature-bent/


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest