Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tantra online avond workshop voor stellen – 13 maart & 27 maart

/
/
/
276 Views

Tantra online avond workshop zaterdag 13 maart en 27 maart, 19:30 uur-22:00 uur, voor stellen. Kashmirische massage-en tandava. Kosten per persoon: € 30, bij laag inkomen door corona € 20. Aanmelden via de mail: jancarolinetantra@outlook.com. Tantra live workshops weer in april?

In lockdown en avondklok-tijd kunnen we elkaar toch echt ontmoeten in de tantra: we dansen, doen tantrische rituelen en maken echt contact met elkaar. 13 maart voor stellen: Kashmirische massage en tandava en 27 maart een nieuwe online workshop: Kiezen voor liefde, hoe doe je dat? Als je door tantrische meditatie de liefde in jezelf diepgaand leren kennen, kun je vervolgens elk moment van de dag vanuit die liefde handelen, als een keuze.

Deelnemers aan tantra online zijn elke keer weer verbaasd wat er online mogelijk is. We starten met een korte kennismaking en gaan vervolgens dansen, waarin je je verbindt met je partner, maar ook met de groep. Daar begint al de ervaring dat bewegen en verbinding ook online mogelijk is. We doen een aantal gezamenlijke korte meditaties over de essenties van tantra: omgaan met verlangen en kiezen voor liefde. In korte deelrondes kun je iets vertellen over je eigen ervaring (hoeft niet). Vervolgens vertellen wij vanuit jullie ervaring over de betekenis van tantra.  Deze tantrische ervaring neem je mee naar een liefdevol en extatisch leven.

We hopen dat we in april weer onze live tantraworkshops kunnen geven, een avondcursus en twee workshops op 10 en 17 april, in Amsterdam en Rotterdam. Volg de ontwikkelingen op onze website.

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Informatie: I: www.tantratraining.nl. T: 06-24694704.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest