Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hoe ga jij om met relaties en communicatie? Bekijk het eens astrologisch

/
/
/
133 Views

Voor iedereen die stappen wil zetten in het proces naar betere relaties, starten we op 13 maart, precies met Nieuwe Maan, een nieuwe serie van 7 bijeenkomsten, waarin we aan de slag gaan met het astrologisch onderzoeken hoe jij omgaat met relaties en communicatie.

Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je je bewust van belemmerende patronen, blinde vlekken of onbewuste overtuigingen en angsten en kun je deze transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie.
Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Volg de link voor meer informatie.

Boeken

In de afgelopen tijd heb ik een flinke stapel nieuwe en tweedehands boeken gekregen, voornamelijk op het gebied van astrologie. Ik heb ze in mijn webshop gezet. Misschien zit er iets voor je bij…
Dit is de link naar de webshop.

Astrologisch consult
Zowel live als digitaal mogelijk.

Hans Planje, Enschede

www.hansplanje.nl

info@hansplanje.nl

053-4772532


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest