Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ontdekken wat je werkelijk voelt en wilt door te luisteren naar je lijf

/
/
/
193 Views

Begin het nieuwe jaar met luisteren naar je lijf en jezelf op een zachte accepterende manier. Beter begrijpen wat er in je omgaat en ervaren wat je werkelijk voelt en wilt. Het gevoel van je lichaam is hiervoor de ingang. Via Focusing leer je zo’n gevoel dat eerst nog vaag is langzaam scherp te stellen. Focusing begint net als mindfulness door met je aandacht naar binnen te gaan. Bij Focusing zoek je verder contact met je beleving en staat luisteren centraal.

Je probeert niet iets te veranderen of te bewerkstelligen door te luisteren naar je lijf. Juist daardoor worden diepgaande veranderingen mogelijk. Je wordt veerkrachtiger en autonomer. Geleidelijk aan ontwikkel je een vertrouwensrelatie met verschillende delen van jezelf. Daardoor kun je ook kanten van jouw ervaring toelaten die eerder nog niet veilig voelden. Ook word je een betere partner voor anderen. In plaats van te reageren vanuit je gevoelens en gedachten van het moment, ontwikkel je de (mentale, psychologische en emotionele) ruimte om vanuit een diepere en wijzere plaats in jezelf te reageren.

Op 22 januari begint er bij Focusing Utrecht weer een training van acht vrijdagochtenden (2x live; 6x online) in luisteren naar je lijf.

Meer informatie op de site https://focusingutrecht.nl  Je bent van harte welkom!


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest