Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cursus Radiant Love – leren van de liefde – vanaf 9 november

/
/
/
1127 Views

Deze zoom-cursus Radiant Love is voor wie de liefde een grotere rol in zijn of haar leven en werk wil laten spelen. Liefde geven, liefde ontvangen; twee kanten van hetzelfde. In deze bijeenkomsten daal je stap voor stap dieper af naar het geheim ervan. Je ontmoet daarbij je eigen ervaringen, inclusief de teleurstellingen. Je maakt de connectie met jouw diepmenselijke verlangen naar verbinding en gaat zien hoe je dat in je eigen leven en werk op jouw manier kan vormgeven.

Onvoorwaardelijke liefde bestaat, ze is overal. Diep in je ken je haar zachte wenken, in een lichtheid met een enorm gewicht. Ze is meer dan een ‘goed gevoel’: verlangen, verwarmend, omarmend, een zielsverlangen. Dat wat alle mensen ten diepste zoeken. Toch lukt het veel mensen vaak niet om met haar contact te maken, haar te ervaren of om ermee te werken.

In deze training leer liefde uit te stralen als een vuurtoren. We kijken eerst naar de verschillende niveaus van de liefde. Hoe je ziel al vanaf zijn oorsprong de liefde als grondtoon kende. Hoe je dit afleerde, hoe anderen je iets anders voorhielden en hoe je dat nu kan heroveren met een open zachtheid. Zonder attachments en aarzelingen. Je vindt de weg terug naar de ander.

Kijken en vanuit inzicht sturen

Er is verlangen, naar verbinding met een ander. Dat is de liefde die werkt. Wat is je ervaring ermee en hoe werkte die uit? Kijk eens naar de voorbeelden die je had, je ouders en omgeving. Kijken vooral naar de liefde voor jezelf. We gaan zien hoe complex het relateren met jezelf en anderen is en we leren nieuwe manieren om naar ons eigen gedrag, situatie en overwegingen, voorkeuren, ingevingen en passies te kijken. Zodra er inzicht groeit, komt er meer ruimte om te kiezen hoe de liefde je eigen leven verrijken kan.

Zielsverlangen

Bij het spreken over liefde en het relateren kan het niet anders dan dat we ook de ander hierbij te betrekken. Ieders liefde kent een eigen geschiedenis die wortelt in een zielsverlangen naar eenheid en unificatie. Al op jonge leeftijd geven ouders, samenleving, familie, omgeving en ervaringen impulsen voor de vorming van een eigen verhaal. Hiermee treden we de ander tegemoet waarbij het verlangen naar ‘ware’ liefde een rol speelt. Teleurstellingen scheppen de ruimte om nieuw licht op ons eigen verhaal te werpen en om onze innerlijke rijkdom bloot te leggen, om te ontdekken dat we deel zijn van de liefde waarnaar we verlangen.  Met welk idee over de liefde ben jij verbonden? Hoe relateer jij?

Gereedschappen
 • Bij het kijken naar de liefde en het relateren wordt in deze serie gebruik gemaakt van de kabbalistische levensboom.
 • Daarnaast doen we concentratieoefeningen of geleide meditaties om diepere lagen in onszelf te openen.
 • Verder wordt voor wie de kennis wil verdiepen, verwezen naar diverse boeken.
 • Er is aan het begin van iedere zoommeeting gelegenheid tot delen en reflectie.
 • Creatieve werkvormen zoals tekenen en het opschrijven van gedachten en herinneringen.
Tijd, plaats, kosten en opgeven

Op 6 tweewekelijkse dinsdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur vanaf 9 november 2021 via zoom. Deelnemers ontvangen voor de bijeenkomst per e-mail een zoom-link. De kosten bedragen € 150 inclusief btw.

Opgeven

Stuur een e-mail met je gegevens naar ewaldwagenaar@gmail.com. Voor vragen kun je ook op dit e-mailadres terecht. Je ontvangt dan de betaalgegevens en de zoomlink.

Ewald Wagenaar
Ewald Wagenaar

Drs. Ewald Wagenaar (60) is hoofdredacteur en uitgever van het spirituele online platform Koorddanser, neerlandicus en bestuurslid en medeoprichter van de Academie voor Geesteswetenschappen en horusonline.nl. In het dagelijkse leven is hij trainer, docent en coach. Ewald verzorgt verder bijeenkomsten op het gebied van astrologie, persoonlijke ontwikkeling en kabbalah. Zie www.kd.nl. E: ewaldwagenaar@gmail.com.

Meer wat Ewald Wagenaar schreef.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest