Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Moeiteloos relateren – Liefde als leerproces (zoom workshops v.a. di 9 mrt.)

/
/
/
616 Views

Liefde kent meer aspecten dan het ‘goede gevoel’ en de verwarmende hartenergie. In deze serie van acht online workshops volgen we de verschillende niveaus van de liefde. We leren hoe we vanaf de oorsprong van de wereld en onszelf de liefde steeds concreter wordt tot op het niveau van ons gedrag.

Kijken en vanuit inzicht sturen

Wat dóe je eigenlijk in de liefde en hoe werkt dat in je leven uit? We kijken vooral naar onszelf en wat er in onze binnenwereld gebeurt. We gaan zien hoe complex het relateren is en we leren nieuwe manieren om naar ons eigen gedrag, situatie en overwegingen, voorkeuren, ingevingen en passies te kijken. Zodra er inzicht groeit, komt er meer ruimte om te kiezen hoe de liefde je eigen leven verrijken kan.

Zielsverlangen

Bij het spreken over liefde en het relateren kan het niet anders dan dat we ook de ander hierbij te betrekken. Ieders individuele omgang met liefde kent een eigen geschiedenis die wortelt in een zielsverlangen naar eenheid en unificatie. Al op jonge leeftijd geven ouders, samenleving, familie, omgeving en ervaringen impulsen voor de vorming van een eigen verhaal. Hiermee treden we de ander tegemoet waarbij het verlangen naar ‘ware’ liefde een rol speelt. Totdat teleurstellingen de ruimte scheppen om nieuw licht op ons eigen verhaal te werpen en om onze innerlijke rijkdom bloot te leggen, om te ontdekken dat we deel zijn van de liefde waarnaar we verlangen. Met welk idee over de liefde ben jij verbonden? Hoe relateer jij?

Gereedschappen
 • Bij het kijken naar de liefde en het relateren wordt in deze serie gebruik gemaakt van de kabbalistische levensboom.
 • Daarnaast doen we concentratieoefeningen, of geleide meditaties om diepere lagen in onszelf te openen.
 • Daarnaast wordt voor wie de kennis wil verdiepen, verwezen naar diverse boeken.
 • Er is aan het begin van iedere zoommeeting gelegenheid tot delen en reflectie.
 • Creatieve werkvormen zoals tekenen en het opschrijven van gedachten en herinneringen.
Tijd, plaats, kosten en opgeven

Op 7 dinsdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur op 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 18 mei en 1 en 15 juni 2021 via zoom. Deelnemers ontvangen voor de bijeenkomst per e-mail een zoom-link. De kosten bedragen € 120 inclusief btw.

Opgeven

Stuur een e-mail met je gegevens naar ewaldwagenaar@gmail.com. Voor vragen kun je ook op dit e-mailadres terecht. Je ontvangt dan de betaalgegevens.

Drs. Ewald Wagenaar (59) is hoofdredacteur en uitgever van het spirituele online platform Koorddanser, neerlandicus en bestuurslid en medeoprichter van de Academie voor Geesteswetenschappen en horusonline.nl. In het dagelijkse leven is hij trainer, docent en coach. Ewald verzorgt verder bijeenkomsten op het gebied van astrologie, persoonlijke ontwikkeling en kabbalah. Zie www.kd.nl. E: ewaldwagenaar@gmail.com.

Meer wat Ewald Wagenaar schreef.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest