Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tantra: op elke afstand echt in contact zijn

/
/
/
248 Views

Tantra workshop 7 november. Tantra online workshop 14 november. Tantra Jaartraining, start 20 november. Tantra kerstretraite 18 december.

De corona pandemie heeft onze wereld sterk veranderd, en toch is de essentie van onze tantratrainingen hetzelfde gebleven. We onderzoeken nog steeds hoe we op elke afstand echt in contact kunnen zijn. Hoe kunnen we vrij zijn in ons verlangen, zonder dat er iets moet of dat we te terughoudend zijn. En we ontdekken we dat we ook op 1,5 m en soms met een mondkapje op tantra trainingen geven waarin diepgaand contact mogelijk is, waarin we elkaar raken en ontmoeten, en nieuwe creatieve oefeningen verzinnen. Voor ons is tantra omgaan met de dagelijkse realiteit, daarin meditatief aanwezig zijn. Onze trainingen ondersteunen je in deze moeilijke tijd, doe je mee?

Informatie: I: www.tantratraining.nl. T: 06-24694704.

Lees ook andere artikelen over Tantra op deze site.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest