Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Moe (na corona?) Met bloesemremedies en celzouten naar herstel

/
/
/
2185 Views

Onverklaarbaar moe? Celzouten en bloesemremedies als weg naar herstel. Wanneer er door de medische wetenschap iets niet wordt begrepen, dan wordt er al snel het label “onverklaarbaar” op geplakt. Veel problemen zijn echter niet onverklaarbaar, maar laten eerder de beperktheid van een groot deel van de beoefenaars van deze wetenschap zien. Ook het vermoeidheidssyndroom is nog steeds een onbegrepen aandoening. In het bloed is meestal niets te zien en daaruit wordt vaak geconcludeerd dat de patiënt kerngezond is. 

Celzouten

Kijk je echter verder dan de reguliere gezondheidszorg, dan zie je dat er wel degelijk goede resultaten te behalen zijn met vaak wat denigrerend genoemde “alternatieven”. Je kunt bijvoorbeeld met Schüssler celzouten en bloesemremedies de energie van iemand herstellen.

Schüssler celzouten

Je kunt wel eerst proberen om oefeningen te doen of je eetgewoontes veranderen, maar daar is het een stadium te laat voor en dat lukt niet meer. Je kunt echter wel beginnen bij de energie en de Schüssler celzouten, waarbij het belangrijk is om te weten waarop deze therapie is gebaseerd.

Dr. Schüssler ontdekte dat een tekort aan mineralen de werking van het lichaam verstoort, door een gebrek aan werkingsstoffen (functiemiddelen)! Volgens Dr. Schüssler is dit een tekort in de cellen. Dergelijke storingen worden verholpen door het aanvullen van die tekorten met de minerale stoffen die Dr. Schüssler omschreef. Twee wetenschappers hebben hem de weg gewezen naar zijn ontdekkingen.

Het wezen van ziekte

De eerste was de beroemde patholoog Virchow (1821-1902),met het inzicht dat: “Het wezen van een ziekte is de pathogeen (ziekteverwekkend) veranderde cellen.” Wanneer het lichaam ziek is, zijn ook de cellen ziek.

Het tweede inzicht dat voor Dr. Schüssler van doorslaggevende betekenis was, werd door Moleschott (1822-1893) ontwikkeld en luidt: “Ziekte van de cellen ontstaat door verlies van anorganische zouten (mineralen).” Dr. Schüssler kwam door deze twee stellingen tot de volgende conclusie: “Dan moet de gezondheid van de cellen en ook die van het lichaam hersteld worden door het aanvullen van dat verlies.” “Om lichamelijk letsel te voorkomen en om de middelen voor opname door de cellen geschikt te maken, moeten ze verdund worden.”

Hij verdunde de mineralen zo sterk, dat ze de cel binnen kunnen komen, zelfs door de minuscule openingen van de celwand. Daarom is het op deze manier onmogelijk om te veel van deze mineralen binnen te krijgen. Het is ook is belangrijk, dat de mineralen verwreven worden en dat ze niet geschud worden zoals in de Homeopathie.

Zijn de cellen leeggeraakt door de strijd tegen covid19, dan probeert het lichaam evengoed het bloed in conditie te houden. Het haalt daarom mineralen weg uit bijvoorbeeld de spieren. Wanneer je naar de tekorten kijkt bij degene met deze vermoeidheidsklachten dan zie je een overeenkomst met de andere klachten na covid19.

Overzicht celzouten in verband met post covid19 klachten

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende klachten. Hiervoor kun je het beste beginnen met het Energiemengsel van Sonnenmineral. Het energiemengsel bestaat uit vier celzouten: nr. 3 – ferrum phosphoricum o.a. voor het transport van zuurstof in het bloed en versterkt de weerstand, nr. 5 – kalium phosphoricum het natuurlijke antisepticum en bij alle uitputtingsverschijnselen, nr. 8 – natrium chloride voor de vochthuishouding en is het smeer voor de gewrichten en nr. 9 – natrium phosphoricum voor de suiker- en vetstofhuishouding.

Boost-energie

Als extra mineraal is het belangrijk om bij het energiemengsel nog de nr. 7 magnesium phosphoricum bij te doen. Dit is het belangrijkste mineraal voor de aansturing van het vegetatieve zenuwstelsel en omdat het lichaam er veel van gebruikt bij stress.

Energiehuishouding

Wanneer je celzouten gaat gebruiken, is het belangrijk dat je begint met de energiehuishouding. Wanneer er geen energie is, dan kan het lichaam ook niet herstellen. Dit kun je vergelijken met een bouwplaats met alleen maar bouwmateriaal. Er zal op deze manier niet veel aan je huis gebeuren. Er zullen ook bouwvakkers/werkmannen nodig zijn, die de materialen op hun plaats zetten. Het energiemengsel kun je vergelijken met de werkmannen. Wanneer je het energiemengsel gebruikt en je krijgt weer energie, dan gaat ook het lichaam weer aan het werk en kan met de eventuele opruiming beginnen. Een volgende stap kan dan ook zijn dat het lichaam oude rommel gaat opruimen. Een volgende klacht heeft daarom ook te maken met een ander mineraal, dat zijn tekort laat zien.

Zorgen voor…

Zo kunnen hoofdpijnklachten duiden op bijvoorbeeld een tekort van nr. 10 – natrium sulfuricum. Dit mineraal kun je dan aan het mengsel toevoegen. Je kunt dit energie mengsel ook gebruiken als basis en dit met andere mineralen/celzouten combineren. Is er een verstoring van het immuunsysteem gebruik er dan de nr. 21 zincum chloratum bij. Ben je al te lang doorgegaan, daardoor uitgeput geraakt en heb je als kenmerk overhangende oogleden, gebruik dan aan de nr. 22 calcium carbonicum erbij.

Duizeligheid: het energiemengsel met extra nr. 3 en nr. 7.

Cognitieve klachten: concentratie: energiemengsel met nr. 6, nr. 10 en nr. 20 en bij overprikkeling: nr. 7, nr. 9, nr. 10 en nr. 11.

Geur en smaakverlies: nr. 8 en nr. 21.

Gewrichtspijn en spierpijn: het sportmengsel met eventueel bij pijn tussen de schouderbladen nr. 19 extra.

Hoofdpijn: nr. 2, nr. 3 en nr. 7 bij inspanning extra nr. 5.

Immuunsysteem: het immuun vitaal mengsel.

Longproblemen: nr. 4 en nr. 24 en eventueel het mengsel voor pollen met nr. 1, nr. 5 en nr. 7

Mengsel

Het is natuurlijk altijd belangrijk om specifiek een mengsel of een serie celzouten voor iemand uit te zoeken op basis van de klachten en een gezichtsdiagnose, maar deze combinaties hebben een bewezen werking. Wil je meer weten over de losse nummers en hun werking kijk dan op: www.celzouten.com.

Wanneer je jezelf wilt ondersteunen met bloesemremedies kun je denken aan de volgende remedies: Olive en/of Hornbeam voor de uitputting beide uit het Bach-systeem. De Dynamis en de Boost voor de energie van de Bush essences. De Paarse Dovenetel voor de energie en het geblokkeerd zijn, de Reuzenstropharia voor alles waar je tegenaan kijkt, het Komkommerkruid voor je kracht, de Zonnebloem voor het kunnen manifesteren op de aarde, de Vogelmelk wanneer je niet kunt herstellen, het Klein Streepzaad voor energieherstel deze zijn van Bloesem Remedies Nederland en de Iris van de Californische F.E.S tegen het beperkt voelen van de FES. Je kunt ook je klacht in gedachte nemen en een mooie en niet mooie remedie uitkiezen. Dit kan via de site, waar alle plaatjes staan. www.bloesemremedies.com

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

POSTBUS  6139

5960 AC HORST, NL.

TEL: 077 – 2300011

FAX: 077- 3987827

E-mail: info@bloesemremedies.com

Webwinkel en website: www.bloesemremedies.com

www.facebook.com/bloesemremedies

www.primaveralife.nl

www.bach-bloesems.nl

Bezoekadres: Winkel De 3Vrouwen

St. Jansstraat 5

5964 AA Horst – Meterik

Tel: 077 – 2300015

Internet: www.de3vrouwen.nl.

Openingstijden fysieke winkel:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

De winkel is op zondag en maandag gesloten.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest