Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oerzang. De kracht van stemexpressie – Uitgeverij Panta Rhei 2019 (2e druk in april!)

/
/
/
1013 Views

Oerzang gaat over de bevrijdende en bezielende kracht van zingen en van stemexpressie. Zowel psychologisch als energetisch.

Musici die kleuren en vormen zien bij klanken, of hoe een blinde man muziek ‘ziet’. Kunnen wij dit ook oefenen? Met veel voorbeelden uit de geschiedenis over de kracht van zingen en muziek: zwarte slaven die zich met zingen staande hielden, gevangenen die door te zingen hun kracht en vertrouwen terugvonden, Beethoven als muziektherapeut, en veel meer.

Niet voor niks worden gezangen al sinds de oertijden gebruikt voor heling, verwerking en inwijding.

Oerzang is een lees en doe-boek. Met oefeningen voor als je zelf wilt klinken, voor je plezier en inspiratie en als ontwikkelingsweg.

Marius Engelbrecht heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van workshops, trainingen en individuele begeleiding. Stemexpressie werkt helend en bevrijdend. Naar binnen: heling, verzoening, troost. Naar buiten: bevrijding, opstaan, je kracht leven. Het is een weg naar bezieling, echtheid en liefde. 

Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

Klik hier voor een inkijkexemplaar van het boek Oerzang.

Voor het bestellen van ‘Oerzang. De kracht van stemexpressie’ (2e druk vanaf april in de boekhandel) : klik hier.

2e druk vanaf april 2021 in de boekhandel


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest