Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

‘Oerzang. De kracht van stemexpressie’, 2e druk, door Marius Engelbrecht

/
/
/
1827 Views

Oerzang gaat over de bevrijdende en bezielende kracht van zingen en van stemexpressie. Zowel psychologisch als energetisch.

Musici die kleuren en vormen zien bij klanken, of hoe een blinde man muziek ‘ziet’. Kunnen wij dit ook oefenen? Met veel voorbeelden uit de geschiedenis over de kracht van zingen en muziek: zwarte slaven die zich met zingen staande hielden, gevangenen die door te zingen hun kracht en vertrouwen terugvonden, Beethoven als muziektherapeut, en veel meer.

Niet voor niks worden gezangen al sinds de oertijden gebruikt voor heling, verwerking en inwijding.

Oerzang is een lees en doe-boek. Met oefeningen voor als je zelf wilt klinken, voor je plezier en inspiratie en als ontwikkelingsweg. Met oefeningen als downloads, zodat je meteen mee kunt zingen.

Marius Engelbrecht heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van workshops, trainingen en individuele begeleiding. Stemexpressie werkt helend en bevrijdend. Naar binnen: heling, verzoening, troost. Naar buiten: bevrijding, opstaan, je kracht leven. Het is een weg naar bezieling, echtheid en liefde. 

Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

Klik hier voor een inkijkexemplaar van het boek Oerzang.

Voor het bestellen van Oerzang. De kracht van stemexpressie (2e druk) : klik hier.

2e druk in de boekhandel


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest