Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gratis workshop Spirituele Astrologie, 21 december (via Zoom)

/
/
/
342 Views

Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen! Op zaterdag 21 december organiseert Opleidingscentrum Ishtar via Zoom (online) een gratis workshop spirituele astrologie. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat astrologie is. Ook wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren in combinatie met het proces van de ziel op aarde.

Opleidingscentrum Ishtar organiseert regelmatig een workshop om kennis te maken met de spirituele astrologie. Tijdens deze gratis workshop wordt uitgelegd en besproken wat astrologie is, het proces van de ziel hier op aarde, de onderdelen van de horoscoop en de uitwerking van de twaalf sterrenbeelden voor je persoonlijkheid, je ziel en je onbewuste in jouw horoscoop.

Verder wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waarmee een astroloog mee werkt. Dit zijn de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen. Na de lunch gaan we ook kijken naar de eigen horoscoop.

Voor wie

Deze gratis workshop spirituele astrologie is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

Voor het maken van uw horoscoop en het goed kunnen volgen van de workshop heeft u wel uw geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Deze kunt u doorgeven bij het aanmelden.

Meer informatie over de gratis workshop Spirituele Astrologie staat op: www.ishtar.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest