Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Inspirerende introductiemiddagen: Moeiteloos leven vanuit Essentie

/
/
/
380 Views

Essentie is wie we ten diepste zijn, onze kern. Essentie is dat deel in ons dat niet geconditioneerd is, dat niet gevormd is door ons verleden, dat niet een reactie is op wat wij meemaken, dat niet beïnvloed is door onze ervaringen, dat ongeschonden en onverwoestbaar is.

In contact met onze essentie, voelen we ons licht, voelen we ons stralend, voelen we ons uniek en verbonden, voelen we ons opgewonden en speels. In contact met onze essentie zijn we letterlijk de ster in ons leven, vol van levenskracht en straling. Wie we in essentie zijn is al krachtig, al vreugdevol, al zelfverzekerd, al gelukkig enzovoort. We zijn al heel; er is geen gebrek. We zijn al compleet en daardoor ook vrij.

Als we niet verbonden zijn met onze kern, met onze essentie, dan zijn we geïdentificeerd met onze oppervlakte, met onze masker, met het aangepaste zelf; met wie we geworden zijn. En die aangepaste versie van onszelf voelt altijd gebrekkig en verkrampt, omdat het is gemaakt van ideeën, overtuigingen, concepten en beelden uit het verleden. Het mist de verbinding met essentie.

In deze cursus ga je leren om weer contact te maken met je essentie en de verschillende kwaliteiten ervan, zodat je jouw leven vorm kunt gaan geven vanuit essentie, vanuit vrijheid en heelheid. Je leven wordt dan vol, rijk en moeiteloos.

Wil je moeiteloos leven vanuit vrijheid en heelheid? Meld je dan aan voor één van de gratis introductiemiddagen:

Zaterdag 14 november 2020 in woongemeenschap Eikpunt te Lent
Vrijdag 20 november 2020 in yogacentrum Suniya te Wageningen

Tijd
14.00-17.00

De cursus zelf start op 8 januari 2021.

Aanmelden of meer weten over de cursus: https://www.freeyouressence.nl/essentietrainingen/


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest