Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jaartraining Werken met emoties, met Michael Steinau, va sept.

/
/
/
132 Views

Jaartraining Werken met emoties met Michael Steinau begint in september 2020.

  • 9 trainingsdagen verdeeld over de periode september 2020 – juni 2021
  • De training Werken met wordt zowel gegeven in Groningen en Lunteren (Gelderland)

Emoties zijn een gezonde functie in onszelf maar onze omgang ermee kan heel ongezond zijn. Vaak onderdrukken we emoties of leven we ze juist uit. We doen alsof ze er niet zijn, kunnen er geen contact mee maken, of verdrinken er juist helemaal in. In alle gevallen bepalen onze emoties ons doen en laten. 

In de Jaartraining ‘Werken met emoties’ leer je op Zijnsgeoriënteerde wijze omgaan met verstorende emoties zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Door deze emoties toe te staan en ze leren doorzien voor wat ze werkelijk zijn, vormen ze een enorme bron van levensenergie.

Levensenergie

De training gaat niet over ‘hoe kom ik van emoties af,’ maar ‘over hoe kan ik ervoor zorgen dat emoties niet verstorend zijn voor mijn welbevinden?’ Je leert hoe je de enorme hoeveelheid levensenergie die in emoties zijn gaan vastzitten, vrij te spelen zodat je die kunt inzetten om diepgaander te rusten in Zijn. Om van daaruit te doen wat je vanuit openheid en vrijheid met je leven, werk en relaties wilt. 

Michael Steinau: “In vele jaren werken met mijn studenten heb ik een Zijnsgeoriënteerde structuur uitgewerkt die zeer effectief blijkt te zijn. Hierin werken we niet áán emoties maar werken we mét emoties. Het gaat om het hervinden van jouw vrijheid. Een gift aan jezelf en aan de wereld.”

Zie voor meer informatie:

Over de cursus Werken met emoties.

Lees ook het artikel van Michael Steinau.

https://www.youtube.com/channel/UCfH4atetyFbfUI3reuXxPNQ


Tags:
Meer van:

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest