Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Open avond Academie voor Geesteswetenschappen dinsdagavond 27 augustus 2020 in Utrecht

/
/
/
261 Views

De Academie voor Geesteswetenschappen (AvG) biedt 2- en 4-jarige leergangen voor wie zich wil verdiepen in de filosofie, psychologie, mystiek en geesteswetenschappen  voor persoonlijke en/of beroepsmatige doeleinden. De school is een initiatief van de ex-docenten en -leerlingen.

Bezoek de open dag (avond) in Utrecht op 27 augustus. Zie programma en locatie op de site.

De lessen beginnen in week 36, (31 augustus tm 5 september 2020).

 

De volgende 2- en 4-jarige leergangen worden aangeboden in het schooljaar 2020-2021:

 • Spiritualiteit & Zingeving.
 • Transpersoonlijk en Energetisch Werken
 • Geestelijke Begeleiding
 • Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleiding (2-jarig)

De stichting Academie voor Geesteswetenschappen is er voor wie al het nodige heeft gedaan op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en toe is aan verdieping.  Dit voor wie actief werkt aan de eigen ontwikkeling of voor persoonlijke of beroepsmatige doeleinden.

De leergangen van de Academie voor Geesteswetenschappen worden op HBO-niveau aangeboden.

Op het lesrooster komen de klassieke filosofie, psychologie, religiewetenschappen en westerse en oosterse mystiek te staan, naast astrologie en de intuïtieve ontwikkeling. Dit voor wie actief werkt aan de eigen ontwikkeling voor persoonlijke en/of beroepsmatige doeleinden.

Belangstelling? Kijk op www.academiegeesteswetenschappen.nl.

Daar kan je je ook opgeven voor de gratis e-mailnieuwsbrief.Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest