Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Meditatieweekend met Orna Ralston, sjamaan en zangeres 30 okt. tm 1 nov. 2020

/
/
/
266 Views

Op Volle Kracht Vooruit – Meditatieweekend met Sjamaan en Zangeres Orna Ralston

In een recent interview dat Orna Ralston in Zwitserland gaf, gaat ze in op wat deze tijd van mensen vraagt. “Door het effect van het virus is alles onder een vergrootglas komen te liggen.  Innerlijk, relaties, samenleving. In die zin gaat het meer over kwetsbaarheid dan over het virus.”

https://www.youtube.com/watch?v=L4358DoLs1w  (hele interview)

Orna Ralston is een professioneel zangeres, liefdevolle, krachtige en humorvolle sjamaan en spiritueel leraar. Ze heeft de intuïtieve gave van helder horen en voelen. Ze heeft de gave hemel en aarde te verbinden, creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontmoeten, inzicht verkrijgen en helen. Orna Ralston werkt met  Zingen, Klank, Frequenties en zelf ontwikkelde Meditatie vormen. www.ornaralston.ch.

Voertaal is Engels, Nederlandse vertaling aanwezig.

Weekend voor vrouwen – ‘Sacred Womanhood’ – 30 oktober tm 1 november

 Dit jaar biedt Orna Ralston van 30 oktober- 1 november ook een weekend voor alleen vrouwen ”Sacred Womanhood” en in November van dit jaar start een meerjarige training voor vrouwen, Asherah.

Voor vragen en aanmelden mail naar jennyke kuiper klankgebed2019@ziggo.nl.

.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest