Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stemexpressie – met Marius Engelbrecht, stemavond 1 en 15 december, Jabberverhalen 7 dec.

/
/
/
3066 Views

Klinken, bewegen, je pure stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken. Met een groep mensen op ontdekkingsreis, de magie van klank voelen. Klinken vanuit je hart, klinken vanuit je buik, vanuit je tenen (het kan echt). Heelheid ervaren. Stemexpressie is een weg van persoonlijke groei, van bevrijding […]

Heb je wel eens je stem gebruikt zónder taal? Puur en alleen je stem? Je gaat dan een paar dingen ervaren waarbij velen na afloop van de stemexpressie woorden gebruikten als:

  • ‘De krachtigste en meest wezenlijke training van mijn leven’.
  • ’Alsof we een ruimtereis hebben gemaakt’.
  • ‘Ik vind het een uitvinding! Zo simpel, via je stem naar je essentie’.

Marius Engelbrecht heeft twintig jaar ervaring in het geven van workshops, trainingen en individuele begeleiding. “Stemexpressie brengt vrijheid, vertrouwen en ruimte in jezelf. Stemexpressie is een weg van persoonlijke groei naar echtheid, bezield leven en liefde”, aldus Marius.

 

Wat kan je wanneer met je stem ervaren:

Stemavonden,  1 en 15 december in Den Haag. Lees meer.

Jabberdag, 7 december 2022 in Den Haag. Lees meer.

 

Meer stemexpressie? Zie de site.

Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

06-48494358

Oerzang en stemexpressie


Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest